»  SREDSTVA ZA PISANJE
  »  SREDSTVA ZA LEPLJENJE
  »  PRIBOR ZA RADNI STO
  »  SIGURNOSNE KUTIJE
  »  SREDSTVA ZA SORTIRANJE DOK
  »  PAPIRNA KONFEKCIJA
  »  PEČATI
  »  TORBE
  »  PREZENTACIONA OPREMA
  »  ELEKTRONIKA
  »  REKLAMNA GALANTERIJA
  »  KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ
  »  HIGIJENA I OSVEŽENJE
  »  ALATI I BAŠTA
  »  ANTIKLIZNE TRAKE
  »  GIFT PROGRAM
  »  OUTLET
  »  IGRAČKE
  »  KOŽNA GALANTERIJA
  »  KUĆA I STAN
  »  UMETNIČKI PROGRAM


 

 

  NAČIN KUPOVINE PUTEM WEB SAJTA

 

Ukoliko ste pravno lice za kupovinu u našoj online prodavnici neophodna Vam je registracija. Podatke za registraciju možete dobiti, popunjavanjem zahteva na stranici B2B.


Registracija Vam omogućava brzo, efikasno i sigurno poručivanje, onda kada to Vama odgovara.
Ukoliko ste fizičko lice nakon prijema Vaše porudžbine prosledićemo Vam profakturu. Isporuka će biti obavljena po prijemu uplate.
Za svaku online kupovinu odobravamo 2% popusta prilikom avansne uplate, i za pravna i za fizička lica.

Sam proces kupovine je veoma jednostavan. Pronađite proizvod koji Vas interesuje prema kriterijumu selekcije za koji se opredelite: po nazivu, rastućoj ili opadajućoj ceni, šifri, brendu ili stranici kataloga na kojoj se proizvod nalazi. Upišete željenu količinu i kliknite na dugme UBACI U KORPU. U svakom trenutku možete videti stanje u korpi klikom na dugme VAŠA KORPA (u gornjem desnom uglu), gde možete završiti kupovinu klikom na dugme POŠALJI NARUDŽBINU.  Neophodno je da pri tome popunite obavezna polja u rubrici Detalji o korisniku.

Vaš zahtev će automatski biti prosleđen službi Telemarketinga. Naši zaposleni će vas kontaktirati u slučaju da je potrebna provera podataka, ukoliko na stanju ne bude dovoljna količina artikala koje ste poručili i u ostalim slučajevima kada to bude neophodno. Sve porudžbine primljene do 14 h radnim danima i subotom, biće Vam isporučene u roku od 24 h. Porudžbine koje primimo posle ovog vremena i nedeljom biće vam isporučene za dva dana.
Ukoliko imate neku nedoumicu, problem ili ste uočili grešku na sajtu molimo Vas da nas kontaktirate.

 

 

  PLAĆANJE I DOSTAVA

 

Prilikom online kupovine pravna lica zadržavaju sve pogodnosti, popuste i uslove plaćanja koja  imaju i prilikom kupovine posredstvom službe Telemarketinga ili u našim maloprodajnim objektima.
Za fizička lica kupovina posredstvom web sajta podrazumeva avansnu uplatu.
Da bi Vam porudžbina bila isporučena besplatno na željenu adresu, potrebno je da njen iznos bude veći od 5000 din bez PDV-a. U slučaju da je ukupna vrednost porudžbine manja od 5000 din klijent plaća minimalnu cenu dostave putem kurirske službe, prema sledećoj tabeli:

 

CENA DOSTAVE
za iznos porudžbine manji od 5000 dinara bez PDV

 

     

 

Office & More ne može biti odgovoran ako zbog objektivnih problema koje kurirska služba može imati dođe do zastoja i kašnjenja isporuke.

 

 

  REKLAMACIJE I POVRAĆAJ NOVCA

 

U slučaju da kupac nije zadovoljan kupljenim proizvodom jer ne odgovara opisu proizvoda koji se nalazi na ovom sajtu ili smatra da je proizvod neispravan, ima pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 7 dana od dana isporuke proizvoda.
Reklamaciju može izvršiti pismom, faksom ili e-mailom . U slučaju da je reklamacija kupca na kupljeni proizvod opravdana i da se Office & More i kupac ne mogu drugačije dogovoriti kupac može da vrati proizvod, dok će Office & More izvršiti povraćaj novca.

Vraćena roba mora biti kompletna i u originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Za povraćaj ili reklamaciju neophodno je priložiti fiskalni račun i garantni list, ako postoji. Povraćaj novca se  obavlja isključivo u slučaju reklamacije.

 

 

  USLOVI KORIŠĆENJA

 

Office & More se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija.

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:prilikom online registracije korisničkog naloga

 • pri kupovini proizvoda
 • pri dostavi
 • učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
 • uspostavljanjem kontakta preko Web stranica ili direktno u Office & More-u
 • učestvovanjem u drugim aktivnostima Office & More-a

   KORIŠĆENJE INFORMACIJA

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

 • popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama
 • obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
 • organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
 • ponuda novih proizvoda i servisa
 • poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
 • sprovođenje istraživanja i analiza
 • slanje informacija u marketinške svrhe
 • obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

PROSLEĐIVANJE LIČNIH INFORMACIJA

Office & More ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.
Office & More može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su naši agenti, franšizne prodavnice, servisni centri ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime.
Treća lica, sa kojima Office & More ima ugovor, su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.
Office & More će eventualno biti prinuđen da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. Office & More može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, deobe, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

 

 

  KONTAKT

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:

1. Pozovite naš Telemarketing centar na broj telefona: 011/34 60 600
2. Pošaljite e-mail na: utisci at officeandmore.rs
3. Pošaljite pismo na poštansku adresu: Office & More d.o.o, Viline Vode bb, 11158 Beograd, Srbija

 

Office & More se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Office & More-u odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Office & More ne može biti odgovoran za zloupotrebu ovih podataka od strane trećih lica ili svojih zaposlenih koji do podataka dođu na nelegalan način ili kršenjem kodeksa ponašanja, ali će na svaku takvu zloupotrebu adekvatno reagovati u pokušaju da zaštiti prava svojih klijenata.


 

 
Office 1  super store
Office 1  super store


Namestaj po meri

Office 1  super store

Office

Beograd

Milošev kladenac 14b
Tel. 011/ 34 60 600
Fax 011/ 34 61 011

Ofice